Naše budoucnost

Naše budoucnost

Anotace: :(

Nějak bylo a nějak bude
stejně popel po nás zbude
a i když se tím budeš trápit
budoucnost tím nelze zvrátit.

Kolik ještě máme času
než nám život smyje krásu?
Kolik máme ještě dní
než přijde ten poslední?

Stojaté vody rozčeřil strach
myšlenky bloudí údolím děsu
na vlnách budoucna víří se prach
život se odvíjí ve velkém stresu.

Až jednou skončí má pozemská pouť
nechtěl bych na Tebe zapomenout
vzpomínky roztají jak stopy ve sněhu
však láska zůstane navždy v mém oběhu.

A až přijde nové zrození
doufám, že si budem souzeni
věřím v to, tak věř i ty
život bude láskou nabitý.
Autor Ďábel sám, 24.09.2011
Přečteno 385x
Tipy 13
Poslední tipující: Aťan, kaktus, isisleo, páááááááá, CULIKATÁ, tato22, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cože?tak to spolu budem až v příštím životě?:)

17.02.2012 17:53:10 | kaktus

Třeba se ještě potkáme na cestě života, jen tomu dát šanci.

19.02.2012 08:10:17 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí