Jsoucno

Jsoucno

Anotace: To kdyby se mne někdo ptal na podstatu bytí.

Marně tápu po dokonalosti.
A mezi prsty mi protéká čas.
Chtěl bys se v něm vrátit a měnit.
Ale odkdy jsem perfekcionista?
Ne. Samá voda, samá voda. Musím dále.

Vlky hladím časně z rána proti srsti.
Točím jím řasy a jedna letí s přáním pryč.
A co když se splní a co když ne.
Hrdinství, bláznovství, kauzalita?
Samá voda, neustále.

Vášeň prostírám do obrazotvornosti.
Plátno jihne pod mými barvami.
Jednou bude mé.
Sex, sex, to je láska podnapilá.
Přihořívá, a tak dále.

Jsem po krk v závislosti.
Ten pocit v žilách, vlasech. Výčitkách.
Zeitgeist a zpřetrhané řetězy.
Chci to mít, můžu to mít. Tak dosyta.
Přihořívá, neustále.

A pak Tvůj pohled.
Hořím.
Vale.
Autor Daya, 24.09.2011
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí