Broken Heart

Broken Heart

Anotace: neříkám že jste všichni takový,ale někteří ano :)

Tam v tom tmavém rohu..
v té bezcitné době...
Brečím jak jen mohu...
A to jen kvuli Tobě....

Ptáš se proč a divně koukáš..
Přitom moc Dobře víš...
Z kabátu ruce soukáš..
a jdeš pomalu blíž...

Říkáš když kleneš u mne,
jsi jen jméno pro můj seznam...
už tedy nebreč pro mě...
ja tě už stejně "neznám"....

Neposlouchal jsi...
Když přede mnou jsem tě varovala...
Nyní poštval by jsi na mě psy..
Jak sis myslel že bych se zachovala?...

To jsem já...
Dě*ka špinavá a zrádná...
jsem žena..
A však vyjimka nejsem dnes už žádná...
Autor Antikrist, 24.09.2011
Přečteno 401x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, Live to fight, Zuz
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebreč mi tady prosimtě :D je to jen báseň...

25.09.2011 12:08:00 | Antikrist

jasně.. holky jsou děvky, jakmile měli více kluků, ale kluci čím víc maj holek, tím jsou větší "borci" ... to svědčí o mužské inteligenci ;)

25.09.2011 09:04:00 | Iwetta

Solidní kousek, pravdivý jako dlouho žádný!

24.09.2011 22:12:00 | Zuz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí