Bolest lásky

Bolest lásky

Anotace: přidala jsem českou verzi, ne anglickou .

Bolest Lásky

Ležím na podlaze
se samotou..
mám konverzaci
s tichem..
poslouchám nesmysly, které
jsem sama řekla..

Předávkovaná červeným
vínem a tmavou čokoládou..
tvrdě tlačím na láhev vína,
dokud neuslyším kapající krev..
cítím neznámé prázdné pocity..

Zírám na sladce vonící vzduch,
chutná jak včerejší žal..
nemohu už mrkat..
pouze ležím na útulné podlaze..

Stupidní úsměv na mé tváři..
začínám zpívat ukolébavku
hlasitou řečí..
ochutnávám slzy v mých ústech..
mám nápad..

Uchopím střep od lahve vína,
kreslím si tvé jméno na mou hruď..
olížu krev ze střepu..
pomalu ho rozkousávám..
rychleji ho žvýkám..
polykám ho do mého žaludku..

Vychutnávám si hořkou
kombinaci krve, slin a slz..
v místnosti vidím tmu..
nemohu slyšet můj tlukot srdce..

V ten okamžik se něco zastaví..
Je to Země? Je to Vesmír?
Je to čas? Je to mé srdce..
pomaleji a pomaleji tluče..
přemýšlím o mém životě..

Nejsem blázen, je to nemoc
zvaná..
Bolest Lásky..
Autor HaNy, 25.09.2011
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí