Titulek je prázdný

Titulek je prázdný

Anotace: Komu?Tomu,koho znám zatím jen z mých snů.

Procházela jsem krajinou,
pochmurných míst,
Podzim koruny stromů vyměnil za jinou.
Vítr odnesl list
a já přála si být jím.
Přistát na tvůj klín..
Do tvé dlaně se schoulit.
Už žádný splín,
tam nic se mi nemůže stát,
tam nemusím se bát.
Krásný to sen..
Nyní však realita-přetvářky dál budou mi lhát!
Proč musím tento svět znát?
To radši do pekla se dát!
Hledala jsem tě všude,kde jsem mohla.
Nechci to vzdát!
Poraď mi kde tě mám hledat?
Jednou viděla jsem sluneční zář v noci.
Nebo měsíční svit ve dne?
Už máme se v moci.
Však jen v představách.
Postava černá zkřížila mi cestu,
chladného,zimního dne.
Měla černou bundu či vestu.
Spatřil mne.
Já však jeho ne.
Strážný anděl....možná..
Autor Lasombra, 25.09.2011
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí