Slovo

Slovo

Anotace: Láska kvete na dlani i v srdci, ale koupit, nelze.

Den se krátí, struny léta doznívají
a lesní paseky, trucují nahotou.
Koruny stromů hladí malíř,
pohladil i tvé srdce, aby se plamen více rozhořel.

Z ulic městečka odchází letní tulák,
ocelové nebe si sedá na střechy domů,
a kapky deště smáčí ti vlasy
i řasy orosené písní touhy.

Ulice se protáhla od východu k západu,
den si píská nokturno podzimu,
a noty tvého úsměvu se smějí.

Přicházím na práh domu,
klika dveří mne pozdravila,
otevřely se,
na prahu stojíš ty,
oděná nahotou své přívětivosti.
Autor Hombre, 25.09.2011
Přečteno 383x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Kett, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mně se velmi líbí.

25.09.2011 20:58:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí