Chtíč

Chtíč

Anotace: Chtíč je můj nejmilejší hřích

Sbírka: Ženy, Slečny, Holky, nutný zlo

Dej mi polibek pouhý,
vzbuď ve mě víc tý touhy
víc touhy po tobě
ať nevim o sobě.

Toužím se milovat
toužím se zbližovat,
ale jenom s tebou
a jen s něhou.

Dej mi polibek pouhý
a vzbuď víc tý touhy
víc touhy po tobě a po tvém těle,
nevím co to je, co se to se mnou děje.

Má touha už vzrůstá
na tvá něžná ústa
chtěl bych tě líbat
a tvé jméno vzívat.
Autor retro, 25.09.2011
Přečteno 654x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí