Cizí život vzal mi lásku

Cizí život vzal mi lásku

Anotace: ....

Nechtěl jsi víc,
než abych ti odpustila...
Neřekla jsem nic....

Chtěla jsem ti říct: "Vrať se ke mně zase!"
"Lásko, já sedím v base."
Tak zněl v telefonu tvůj hlas.
A mě přeběhl po zádech mráz.

Proč jsi ho nemohl ignorovat a jít prostě dál ??
Proč si mu jeho život vzal ???

Jak bych teď mohla s tebou žít?
Jak mě můžeš o odpuštění prosit??
Jak bych jen mohla s tebou něco mít?
Jak můžeš hlavu vztyčenou nosit??

Hanba a lítost měly by tě trápit...
A do vezení, dle mého, měl by ses vrátit...
Autor Janica, 26.09.2011
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí