Rozcestí lásky

Rozcestí lásky

Anotace: Co k tomu říct.. asi že je to pravdivý příběh a ne vymyšlený...

Sbírka: Láska je láska

Stojí před rozcestím,
co dělat, neví...
Pak to ale nejde vrátit,
to jí její srdce praví...

Nejde to překonat,
tu silnou lásku,
každý má rád ji,
takovou krásku, tmavovlásku...

A přece jen uvažuje,
jakou cestou vydat se,
není to snadné,
trápí jí to u srdce...

Když se vydá cestou první,
tak to dopadne tak,
že už to nepůjde,
vrátit zpět, začít jinak...

Obě dvě jsou cesty dobré,
ale jen ta jedna může být,
vyber si, je to tvé,
vyber si, co budeš chtít...
Autor Jeff, 26.09.2011
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: slzička3599, tato22, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí