anděl

anděl

Anotace: ... a vlastně spíš ďábel...

~~~~~

Anděl svým pařátem
Mračna roztrh`
Jen na maličký kousíček
Tenký paprsek
Až na zem dopadá
Zrovna tam, kde Ty stojíš
Tvých vlasů se dotýká
Bez doteků
Hlavu zakláníš
Hrdlo napínáš
Obličej záři nastavíš
Po těle Tě hladí
Drápem kůži zdrásá
A hned duši k sobě vnadí
Tak snadno mu podleháš
Okamžikem okouzlena
Magií momentu ochromena
Podlomena
Sama sebou zrazena


~~~~~
Autor Druza, 26.09.2011
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Adelein, Taffe, CULIKATÁ, FrankB
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí