Hvězdný Prach

Hvězdný Prach

Anotace: Vyznání, které nelze přednést... Zbývá pouze snít.

Cuchám Ti vlasy, cuchám.
Brzy se do nich celičká zamotám.
Vnímám každý pramen jako hedvábí,
jsem pohlcená jejich vůní.
Drobounké polibky mi věnované,
jako kdyby ses bál,
že jsem křehká.
Pod každým dotekem se zachvěji
jako pod závanem ledového větru.
Tvá hřejivá kůže, měkoučká, voňavá, heboučká.
Představy se splétají,
realita neexistuje.
Hluboký pohled do Tvých krásných očí,
zamrkáš dlouhými řasami.
Naposledy dlaní povískám Tvé hnědé kudrnaté vlasy,
než se mi v rukou změníš ve hvězdný prach.
Autor Cassée Moteur, 27.09.2011
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí