jsi uzasna

jsi uzasna

Anotace: .

Kapky deště tančí
Na okapu mého žití
Listí ve větru jančí
A slunce oslnivě svítí

Pod oranicí pole stárnou
Jako naše životy
Ale s láskou srdce mládnou
V mém srdci jsi právě ty!

Vidím jak tvá ústa
Chvějí se při starosti
Jak naše srdce pustá
Plní se radostí

Vidím jak vlají ti tvé vlasy
Když si s nimi vítr hraje
Tvář jež je plná krásy
Tvůj úsměv co u srdce zahřeje

Tvé oči co rozzáří se
Když tě jenom obejmu
Jen prosím uvolni se
Já ti nikam neodejdu...
Autor najrob7410, 27.09.2011
Přečteno 799x
Tipy 2
Poslední tipující: vlcatko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí