Ztracení milenci

Ztracení milenci

Anotace: Milenci, dvě těla jež zůstanou, zatím co láska pomine...

Jen lítostiví pohled, pár prázdných chvil a já. Osud, jež ti zbyl.
Ztracení milenci – společně milujeme, však každý jinde.

Jen pouhých vteřin pár, v kterých chci všechno ti dát, než zase zahalí se v mlze tvé srdce.
Ztracení milenci – společně milujeme, oběma zbyl jenom žal.

Jen bolest a slzy, jež pálí, zbyli nám. Sklíčenost, před níž utíkáš do vzpomínek a snů.
Ztracení milenci – společně milujeme, láska mění milence v prach.

Jen chvíle poslední zbyla, než zavřou se a pohltí nás věčnosti vlny.
Ztracení milenci – společně milujeme, za ruce kráčíc do propasti.

Jen výkřik šílenství probírá naše zatmění. To když zoufale volám, ptajíc se kde bloudí tvé srdce.
Ztracení milenci – společně milujeme, společně sami uleháme.

Jen o pár chvil dříve potkat se, než život a srdce vzal ti on, snad byli bychom šťastni.
Ztracení milenci – společně milujeme, společně zůstali jsme nazí.

Jen ještě jedno obětí, jeden polibek dej mi lásko má. Po něm o tom, že jsem byl milován, budu si snít.
Ztracení milenci – společně milujeme, společně hynem.

Dokud neopustíme se navždy…
Autor Ruh al Amin, 27.09.2011
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: A. L. McCawley, Adelein, Taffe, la loba, čas.běží
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej mezi námi:-)

27.09.2011 16:18:00 | la loba

"Though lovers be lost love shall not?" Jak často spíš žijeme naše životy v "Though love be lost lovers shall not"...

27.09.2011 15:59:00 | Ruh al Amin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí