Milovala jsem

Milovala jsem

Anotace: Když člověk miluje, nechce už lásku ztratit. Jenže není vždy tomu tak.

Milovala jsem,
když jsi k nám chodíval.
Milovala jsem,
jak ses na mě díval.

Však v parku ses s jinou líbal,
do očí ses jí přitom díval.
Říci mi to ses velmi bál,
tak jak má jít potom život dál?

Určitě jsem nechtěla,
aby to takhle skončilo.
Ani ty jsi nechtěl,
aby se všechno zničilo.

Teď už nejsem tvoje,
máš už jinou.
Už nebudu trpět
tvojí vinou!
Autor Kateřina Lukavská, 27.09.2011
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Emmelia, Live to fight, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč se trápit kůli volům...

27.09.2011 23:35:00 | Live to fight

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí