Pokušení

Pokušení

Anotace: pokušení dokáže podlomit nejen nohy, ale i rozum... :-)

Jako jablko pokušení,
ten vzrůstající chtíč,
myšlenky znají jen rozptýlení,
soustředěnost je dávno pryč...

Možná kdyby jsi věděl,...
kdybych měla možnost ti říct,...
teď by jsi tu se mnou seděl
a nemusel říkat nic...

Pohlédla bych ti do očí
a na tváři cítila dlani,
a přála si ať nikdy nekončí
to napětí a chvění...

A nedočkavost po dalším doteku
hnala by mě k tobě blíž,
až by se naše ústa setkala,
tvé ruce sjely by níž... :-)

Srdce bila by na poplach,
že přichází ta chvíle,
kdy zastaví nás vlna lásky, ... ach,
vše další bude jen milé... ¦ ¦ ¦
Autor Poučený fracek, 27.09.2011
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí