Láska

Láska

Anotace: Co je láska ??

... co je láska ?
Krásný pocit vedoucí k trápení,
polapení chvěním vedoucí k zauzlení.
Krátká chvíle plná štěstí,
kdy opomíjíme trestat neřesti.
Období, kdy srdce bije na poplach
než se unaví a dostane opět strach.
Co zůstane tajemstvím, na co odpověď není -
PROČ toužíme po lásce, po utrpení ??
Autor Poučený fracek, 27.09.2011
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí