Svádění

Svádění

Anotace: muže ženou

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Vidím vlnění Tvých boků,
když samečka svádíš,
uděláš jen pár kroků,
vnady své pomalu hladíš.

Vidím Tvé laškování řas,
když samečka dráždíš,
napětím prochází mnou třas,
když po mém těle přejíždíš.

Vidím Tvé pomalé svlékání,
když samečka provokuješ,
začíná tiché vzdychání,
stehna toužebně povoluješ.

Vidím Tvůj druhý úsměv,
když samečka rozehřáváš,
prostorem zní lehký zpěv,
veškeré slasti podtrháváš.
Autor tomtomtoma, 27.09.2011
Přečteno 462x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí