O nesmrtelné touze

O nesmrtelné touze

Anotace: -

Chci psát o nesmrtelné touze,
která umírala mi v náručí
Ještě není mrtvá,
slabounce bije její srdce

Střepy v oknech nepřežily sílu větru

Štěstí, jež zabíjíme dlaněmi
Štěstí, na které nebyli jsme připraveni

Rána z pistole závod nám odstartuje
Hlavně nepospíchat, důležité je zvítězit

Přemýšlím nad tím, co říci ti mám jen,
co dělat, aby jsi se usmál...
Usmál s výrazem křičící laně,
ve chvíli, kdy myslivec zasáhne její srdce

Zatím nevím, jak to udělat
Ale snad jednou budu moci
vyjmout ti ze srdce tu kulku bolesti,
která tě svazuje...
Autor Frakira, 13.02.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí