Smazáno z Života

Smazáno z Života

Anotace: zklamání bolí :-(

Sypu sůl do svých starých ran
co stále stejně bolí
Tvůj výsměch, pohrdání, klam
nikdy nepřebolí

Já dala Ti lásku, náruč, city
však bylo Ti to málo
utekl jsi tam, k té svojí Kitty
co se Ti o ní zdálo...

Ve snech sis s ní užíval
a myslel jsi na ni v bdění
a mě ses jenom vysmíval
říkals, že tak to není...

Však jednoho rána - konečně !
Já dostala jsem Sílu
smazala Vás oba z života
Tebe i Tvoji .......
Autor Adelein, 28.09.2011
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí