Sen

Sen

Anotace: o krátkém snu, co skutečný se zdál...

Jak pavouci na vláknech
babího léta
Letíme do dálky, neznáme cíl

Stále mi v hlavě zní
Tvá poslední věta
Jsem rád, že s Tebou jsem byl

A v hrnku od kávy, té naší poslední
Pár kapiček štěstí zbylo, už na dně jen
Když položil jsi mě na louce do trávy
Dnes sama procitám....byl to jen sen...
Autor Adelein, 28.09.2011
Přečteno 349x
Tipy 17
Poslední tipující: Lucas92, Kateřina Lukavská, labuť, Gabrielle, CULIKATÁ, Emmelia, tato22, Donne, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí