Stmívání noci

Stmívání noci

Anotace: I v noci se může stmívat...

Stmívání noci,
blouznění mysli,
když hledám ten pocit,
kdy štěstí kvetlo

i pod sněhem v zimě...
bohužel mě ...
si asi s jiným spletlo.
Když štěstí to zjistilo,
sfouklo svíčku
a začala tma.

Co dnem se zdálo,
najednou je nocí
ve které se stmívá.
Ten kdo hodně štěstí měl
pak smutný bývá
což nevěděl...jsem dřív.

Kdo smát se začínal,
slzami končí,
jizvy však zůstanou
a vidět jsou v očích

Snad odejdou,
nebo štěstí se vrátí...?
Autor greenus, 28.09.2011
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí