...

...

Anotace: ...

I ten náš je jen příběh…
Krůpěj nočních snů na skle…
Závanem rosy padajících hvězd…
Sladké slzy, jak kamínky na dně jezera…¨

Stuhou bych to vše svázala
Abych nikdy nezapomněla

Přesto tu vedou stopy od bot blátivých…
Kterými dnem za dnem procházím…
Se zavřenýma očima je přemlouvám…
A však moje slova nestačí…
Jsou to tvé stopy pokaždé, když odcházíš

Každou noc se mi zdá, že tě mám na dosah…
Jenže s ránem mi do očí svítí ta šílená lež…
Ty mě nemiluješ a nikdy nebudeš…

Přesto tu stojím a dívám se, jak odcházíš
Autor EM, 28.09.2011
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Any 4
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesmutni na vzdalujícími se kroky...než člověk vyvázne můžou to být i roky...ale jednou se svoboda vrátí :)

30.09.2011 13:22:00 | Lockedlady

V noci krásně zní
s ránem odezní....:-(

28.09.2011 21:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí