Je to zvláštní

Je to zvláštní

Anotace: ...

Je to zvláštní

to, co bylo mezi námi jako by se vypařilo
ztratilo se v mlze, či zabloudilo v pralese

Je to zvláštní

myslela jsem, že to bude navždy pevné
Ó jak snadno se člověk mýlí
a doufá, že se vše samo dá do pořádku

Je to zvláštní

chtěla bych to vykřičet do světa,
že nechci, nechci , aby to takhle skončilo,
ale zajímá to snad celý svět?
A zajímá to vůbec Tebe?
Nevím, jsem zklamaná

Je to zvláštní

chtělo by se říct, že je to tím pádem vyřešené
ale cožpak se dá zapomenout na to vše krásné?
Na ty sny o společném životě?
Snad se to ani zapomenout nedá,
nebo se člověku nechce zapomenout?

Je to zvláštní

ale bolí to,
tak moc to bolí,
je to zvláštní bolest,
bolest, která nemá snad konec?

Já Doufám, že má......
Autor ninive9, 28.09.2011
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí