On

On

Anotace: První "výtvor" na světě. Nemá to hlavu ani patu, ani se to moc nerýmuje, ale člověk má psát tak, jak to cítí:o)Omlouvám se za případné chyby

Byl to osud?
Či jen pouhá náhoda?

Nezapomenu na den,
kdy střetli jsme se poprvé,
neuvěřil by snad jen ten,
kdo o tom snil pouhý sen...

Ač je to už nějaký ten pátek,
stále se sama sebe ptám,
na těchto pár otázek,
ale vím, že jen Tebe ráda mám.

Jsem slabá, lapena Tvých sítí,
ale nebráním se,
ani nechci,
cítím se jako rozkvetlé jarní kvítí,
na jehož lístky dopadají ranní paprsky,
když se střetnou naše pohledy,
když se střetnou naše rty.

Říkal jsi, že bojíš se,
i já mám strach, ze sebe,
však šťastná jsem,
každou hodinu
každou minutu
každý den...

Zbývá snad věc jediná,
a to slova upřímná a nevinná
Miluji Tě!!
Autor Malá Bubu, 28.09.2011
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí