KONEC

KONEC

Anotace: Bolestná podoba pravdy o člověku, o ktetém jsem si myslela, že ho znám a přitom jsem si hřála na hrudi zmiji.

KONEC

Myslela jsem, že vím, co jsi zač.
A ty se teď dívám, jak tu krvácím..
Vidíš tu bolest v očích a slyšíš můj pláč.
Jak v stínech mysli se tu potácím.

Padám bez roztažených křídel.
Potřebuju pomoc, ztratila jsem samu sebe.
Oba víme, že jsi to viděl.
Takže jsem ztratila tebe.
Autor Turmalina, 22.11.2004
Přečteno 614x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí