Bylas

Bylas

Anotace: SBOHEM

Bylas rounem ježíšovým
já proklatý bohém,
neřekl jsem nikdy, co vím
teď však šeptám sbohem.
Ocelovou eiffelovkou
nekončící tratí
i falešnou pětistovkou
jíž jsem účet platil.

Bylas kapkou mojí krve
mordýřem za rohem
vždy sis hrála na „poprvé“
teď ti říkám sbohem.
Ostře ořezanou tužkou
co se stále láme
koukající za báťuškou
„tak kterou si dáme?“

Bylas kaňkou na pijáku
já hořícím stohem
královnou všech plagiátů
teď ti šeptám sbohem.
Ten vlak odjel včera zrána
třetí nástupiště
a já mlátím do piána
zase „ NĚKDY PŘÍŠTĚ..“
Autor Saummur, 13.02.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tobě se určitě říct nedá sbohem...

23.02.2006 09:08:00 | Hančí

Ta se ti povedla.

13.02.2006 19:19:00 | JardaCH

Nedýchám. Pa-rá-da. Špice. 100

13.02.2006 19:16:00 | Buližník

Nádhera! Jestli by tohle někdo napsal mě, tak se snad rozpláču...=)

13.02.2006 18:15:00 | Monali

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí