nevím jak dál

nevím jak dál

Anotace: tak když jste potkal tu na kterou nemáte a přitom vám dala šanci..a ted nevíte jak dál..když víte že je o 5 let starší..a její vnitřní a vnější krása je největší..

Nevím jak to napsat, ale nechci zaspat,
Probudil jsem se do dne, kde ona měla tajnou roli,
Kde nemělo se stát nic zvláštního, pouze klasického,
Fotilo se, natáčelo, popíjelo a povídalo,

Najednou přišla, řekl jsem si, ta je tak krásná,
Jsem bohužel na ní mladý, ale nebudu i hloupý,
Nedalo se tomu odolat, šel jsem jí rozesmát,
A naše slova začala tvořit věty, do nekonečné knihy

Rozloučení bylo dlouhé, ale kamarádské,
Netrvalo však dlouho, do setkání našeho,
Potkali jsme se nečekaně, ale krásně,
Objala mě a udělala to, co mi dalo sílu bojovat,

Políbila mě a to se nejspíš nemělo stát,
Neměl jsem totiž kde spát,
Ona se mi nabídla,
A teď mé srdce strádá….
Autor March, 29.09.2011
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí