Dívka láskou zmanipulovaná

Dívka láskou zmanipulovaná

Anotace: tahleta básnička vznikla ve vrchlabí když sem odpočívala na lavičce a pozorovala mladý párek...chudák holka

Holku má v hrsti,
a holka je v propasti.
Bezbranná a zamilovaná,
láskou zmanipulovaná.
Rozum je uzamčen,
v srdci jejím umlčen.
Neexistujou pro ni jedovaté narážky,
je zvyklá na kruté porážky.
Lásku velkou chce ji dát,
nejde mu to,
je to chlap...
Autor airelle, 13.02.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí