Občas na to zapomínám

Občas na to zapomínám

Anotace: ...

Sbírka: Chester

Spatřila jsem naposledy člověka,
který pro mě něco znamenal
a kterého jsem milovala tak dlouho,
až mi srdce zruinoval.

Proč milovat tak dlouho,
když rány se nezhojí,
strávit léta života
v nekončících stránkách trápení?

A kde je, kde je ta dívenka,
která pletla básničky ze srdeční exploze,
dívala se na svět s fantazií
a láskou k hvězdné obloze.

Teď si myslí, že dávat někomu lásku
je jako dát alkohol abstinentovi,
taky jí nepotřebuje
a další zlomené srdce už nespraví.

Občas nevím, jestli se ještě vrátí
a veškerá moje víra začíná uhasínat,
někdy Tě nechápu a v jistých chvílích
si musím připomínat...

... že Tě miluju.
Autor Philosophic Theory, 29.09.2011
Přečteno 497x
Tipy 4
Poslední tipující: Fungal, efeeez, Samantha Graham
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí