Krásné okamžiky s tebou

Krásné okamžiky s tebou

Anotace: Podivná prázdnota

Krásné okamžiky s tebou,
tokem času smutně šednou,
když v odmítavé tváři,
přátelství,
cit,
přechází tiše,
to zraněná duše spíše,
uronila slzu.
Slzu hořkou v odříkání,
při odchodu milování,
přestřihnutí lásky nitě,
jejíž spřadené sítě,
brání mému procitnutí.
Tvou tvář temnota jímá,
poslední záchvěv,
líce líbá,
víc nic,
jen prázdnost srdce,
a studené bílé ruce...
Autor HKvH, 29.09.2011
Přečteno 447x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Maryje..., tato22, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásně napsaný splín...romantiku. Přeji ti příště kvalitnější vílu.

02.12.2012 19:08:13 | Robin Marnolli

Skutečně zvláštní, ale tak, že cosi zanechá...

02.10.2011 08:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí