Tebe

Tebe

Anotace: Nevědomost

Tebe…

Sedím, a přemýšlím proč.
Proč na mě nemyslíš.
Trápím se a tiše ti našeptávám
,, miluj mě prosím...“

Neumíš si představit,
Jak moc mi chybíš.
Neumíš si představit,
Jak moc to bolí,
Když mi něco slíbíš,
A nedodržíš.

Kdysi sem si řekla,
Že už ti nikdy nenaletím.
Chyba! Stalo se to opět.
Lásky, co chtěli mi jiní dát,
jsem se kvůli tobě zřekla.
A táži se sama sebe,
Jeli tvá láska ke mě zpět?
Měla bych se spíše zeptat tebe.
Ale to bych se nesměla tolik bát…
Autor Lilulinka, 13.02.2006
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí