Souznění

Souznění

Anotace: je krásné milovat....

Souznění duší dvou...
k milostným hrádkám
nás zvou.
Jemné polibky
rtu Tvých...
roztančí plamínky
v očích mých.
Souznění našich těl
žhnoucích...
ruměnec ve tvářích
spalujících.
Dotek na mé hrudi
Tvých dlaní...
tam sídlí
má dušička...
tam...
je žhnoucí milování.
Tělem projíždí
nezkutečná
slast
a já k Tvému srdci
posílám
medový plást.
Otvírám si srdce
má lásko
k Tobě
a navždy naše souznění
budu nosit v sobě.-.-.-.-.-.-.
Autor Štěstěnka, 30.09.2011
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejkrásnější na světě je prožívat vše krásné s někým koho milujeme a kdo miluje nás...krásné.

05.10.2011 20:41:00 | Soňa

Kde se láska proplétá v duších i tělech, tam je ten nejkrásnější svět...

04.10.2011 22:03:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí