Blankytně modré nebe

Blankytně modré nebe

Anotace: vyznání pro mojí lásku

Blankytně modré nebe,
jak krásné je žít
pro Tebe.
Blankytně modrý třpyt očí Tvých...
ruku vložit do dlaní mých.
Krásný sen
o lásce dvou
o krásné milování...
nás naše dušičky zvou.
Blankytně modré nebe...
Ty miluješ mě
a já
Tebe.
Autor Štěstěnka, 30.09.2011
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí