Věrnost

Věrnost

Anotace: .

Věrnost

Když mi zavrčí mobil,
Vím že si na mne vzpomněl.
Vím že starosti své za hlavu hodil.
A taky vím,
Že kdyby mne zrovna neměl,
Nikdy by za ruku jinou nevodil.

Věřím mu,
Protože ho mám ráda.
Věřím mu,
Protože ho mám za kamaráda.
A kamarádi, ti se nezradí…
Autor Lilulinka, 13.02.2006
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozor kamarádství je pěkný ale peníze jsou hezčí.

13.02.2006 18:37:00 | gekon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí