Zmatek

Zmatek

Anotace: zmatená

Je mi zima
asi špatné klima
tak nebuď výstřední
chci topení ústřední
málo bylo alkoholu
nepomohl mi od bolu
jsem poněkud zmatená
tehdy jsem byla šťastná
když my dva spolu
zaháněli žal v alkoholu
říkal si mi básně
a mě bylo krásně...
Autor Romana666, 30.09.2011
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Eliss94, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí