Kamarád pro lásku

Kamarád pro lásku

Anotace: ...

A víš co je nejhorší?
Když chceš z kamaráda udělat otroka pro lásku.
Vzít mu volné otěže, říct co k němu cítíš,
nepřipouštět, neříkat, nahlas, že se možná mýlíš.
Ukradnout mu kamarádku, ukradnout mu jistotu,
když to zase nevyjde, v srdci nechat pustotu.
Když tě nechce ztratit, z nitra vydoluje lásku,
však když tě má jenom jako, bude hledat krásku.
A ty se tak připravíš, o to, co je ti drahé,
jednou ránou osudovou zakusíš, co není pravé.
Možná je to zamotané, však co v tomhle světě není,
vždyť už nic nebude stálé, pořád se všechno mění.
Ale láska a i kamarádi, zůstávat by měli,
po tvém boku radovat se, truchlit a být věrní.
Autor Wolf girl, 01.10.2011
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí