Přátelství je více...

Přátelství je více...

Anotace: Odpoutal jsem se od všedního bytí a uviděl jsem tebe.

Míjím úsměv tvůj,
tak chladně hřející,
srdce křičí STŮJ!,
zábrany vášně tající.
Hladím šat bohyně,
pohledem laním,
přec v temné hlubině,
duše své se klaním.
Tolik otázek zmatečných,
za oponou víček,
v duhovkách barevných,
při světle svíček.
Tvá odpověď tichá,
v milostném objetí,
kde přátelství vzdychá,
ve slastném pojetí.
Noc a dveře zavřené,
za svitu úplňku nebe,
dělí duše nevěrné,
dělí mě a tebe!
Autor HKvH, 02.10.2011
Přečteno 332x
Tipy 12
Poslední tipující: čertík, Maryje..., Lucucu, Elvíra Adamsonová, CULIKATÁ, tato22, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

I mě se líbí...

07.10.2011 07:46:00 | Maryje...

Líbí se mi.

02.10.2011 18:22:00 | CULIKATÁ

Líbí se mi.

02.10.2011 18:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí