Tři oříšky pro mě

Tři oříšky pro mě

Anotace: loňská sklizeň:-))

plný koš byl odnesen
ale já chci ještě tři oříšky
pro sebe
tak se brouzdám listím

večer
kdy se svíčkami už jsem sama
rozlousknu první

joooooo
jsou tam!!
šaty krásné
jak ty císařovy
tančím v nich svůj tanec lásky

škoda, že jen se stíny na zdi

a ty dva ořechy
co jsou pod mým polštářem
snad skrývají
šat na bál



s tebou
Autor reinka, 02.10.2011
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty se mne snažíš svést? Co to tak najednou?

07.10.2011 19:50:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí