Chtěla bych být s Tebou, když usínáš

Chtěla bych být s Tebou, když usínáš

Anotace: Každý určitě usíná nerad sám a rád se s někým probouzí...

Chtěla bych být s tebou
když usínáš
svou hlavu dáváš na polštář.

Chtěla bych být u tebe
jen se dívat, jak spíš
a přemýšlet o čem sníš.

Chtěla bych být s tebou
když se ráno probudíš.
Polibek bych ti dala
a kdybych zůstala ještě dál
věděla bych, co ráno snídáš.

Polibkem bych tě přivítala
do nového dne
ale přesto šeptám, hezky měj se.

Počítám dny, kdy tě zase uvidím
a něžně tě políbím na tvou tvář
v mých očích plyne pro tebe zář.
Autor M3rryMarta Valenová, 02.10.2011
Přečteno 418x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí