Konec konců

Konec konců

Anotace: je, či není

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Konec je vždy smutný,
věříš-li v pokračování,
konec je vždy nutný,
věříš-li v nové začínání.

Konec je vždy překvapením,
zdá-li se vše v pořádku,
konec je vždy utrpením,
jde-li o pohádku.

Konec koncem vždy není,
i když koncem zdá se být,
můžeš se uzavřít do snění,
nebo v pokračování se bít.

Konec může posílit,
když dosáhneme cíl,
konec může vysílit,
když nám dojde sil.

Konec koncem už není,
když naději cítíme,
v pokračování se mění,
když se k sobě hodíme.
Autor tomtomtoma, 02.10.2011
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Findë, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí