Pochybuji...

Pochybuji...

Anotace: Tato báseň je napsána cca. (teď už skoro) 4 měsíci... Je to ze začátku našeho vztahu, kdy jsem pochybovala, zda má cenu s ním být... A má, tak dokonalou bytost, které není co vytknout by si každá žena měla přát :o) (A já Ti moc děkuji, že jsi můj :o*)

P... Dvě duše, co nalezli cestu k sobě...
*... Tak začíná Tvá první báseň...
O... Všechna má láska patří jenom Tobě...
*... Však zmocňuje se mě ta známá tíseň...
CH.. Jís taky hladil vlasy...
*... A blýskalo se Ti na lepší časy...
Y... Co když jsem jen náhrada...
*... Která s Tebou překoná Tvé horší zítřky...
B... Snad byla to jen náhoda..?
*... Že překazil jsi můj pád z výšky?
U... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
*... Říkáš, že beze mne nemůžeš být...
J... Chválíš mi s láskou šaty...
*... Píšeš mi, že beze mne nemůžeš žít...
I... Však nezapomeň.. Že jí jsi to psal taky...

(Znovu upozorňuji, že tato báseň je opravdu "stará" a s dneškem nemá nic společného, protože jsem šťastná, mám dokonalého přítele a už si nemusím nic přát, když padá hvězda dolů, z té kouzelné oblohy :o))
Autor Leedram, 02.10.2011
Přečteno 501x
Tipy 29
Poslední tipující: Anjesis, Lea Aura, Radek.oslov.Šafárik, Emmelia, labuť, Any 4, hašlerka, Rezkaaa, CULIKATÁ, la loba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je krásná a i když je vykoupená krví stojí za to...užívejte každé chvíle jako by byla poslední:-)))

03.10.2011 09:35:00 | la loba

přesně tak a máš pravdu..ach škoda holka,že nevidíš,co bys vidět měla..

02.10.2011 21:18:00 | Soledad

Máš peŕavdu milý můj...
Já opravdu pochybovat měla...
Protože vím, že za mnou budeš stát Lásko, stůj co stůj...
A má láska k Tobě.. Se na věky utvrdila...

02.10.2011 20:22:00 | Leedram

Možná jsi pochybovat měla,
možná jsi měla jít i dál.
Však teď už je pozdě odejít i kdyby jsi chtěla
a nenastane chvíle kdy bych se Tě vzdal...

02.10.2011 20:21:00 | Ďábel strážný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí