Tančím

Tančím

Anotace: ...

V tvé modři a zúžených zorničkách
topím se jak v poli vlčích máků
kde tančím hříšně po špičkách
jak opilá štěstím
omámená slastí co neunesu..

Ve zlatu co víří se ti ve vlasech
hořím lehkým dechem mládí
tančím hříšně s každým stínem
jak opilá štěstím
ladně s volností co mě tak svádí.
Autor Lexisa, 02.10.2011
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Alexej, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí