Album si ty

Album si ty

Anotace: .....

Proč?
Nemám paměť
Proč?
Neumím to i ono.
Proč vím že si?
Proč nic neříkáš?
Proto si to píšu.
Proto si to barvím
Proto si k tomu hudbu pouštím
Jsem tu holý jak bez županu
Lucii si dnes pustím, taky freevideo zkusím, pak už musím spát.
Zítra se tomu budu smát.
Voníš jako bříza
Kůži barvy Whisky
Oči jako uhlíky
Nohy krásně tvarované
Asi si v tom albu stvořená.
Autor umělec2, 02.10.2011
Přečteno 420x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Maryje..., Judita, zelená víla, Mbonita, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí