Mlčky

Mlčky

Anotace: ...

Mlčky mi duše puká
Jako břitva do hrotu srdce vrytá
..mlčky slzy padnou k zemi..
vinné...
a odpuštění není

při synfonii slov mě hrdlo pálí
jak mlčky,
beznadějně moje tělo leží v dáli..

hvězdy točí se a mlčky plují,
nade mnou…
jejich světlo v hlavě mi duní
..za chvíli
propluji tou tmou

na žádný verš ted čas není
na žádný ahoj
na polibek v posteli při setmění

srdce mi pod střepem spí
..zhasínáš..
jako tenkrát,
pod mlčícím nebem..

vzpomínáš…
Autor Lenny, 03.10.2011
Přečteno 373x
Tipy 13
Poslední tipující: V.N.Losinský, Kars, hašlerka, Emmelia, zelená víla, CULIKATÁ, Vampyrella, Donne, Mbonita, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až měsíc bude v Novu, on připluje k tobě znovu
pak hvězdička sas zaplesá a vystoupí na nebesa

06.10.2011 08:14:00 | Kars

Moc krásné :)

03.10.2011 21:18:00 | Emmelia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí