Láska je myšlenka

Láska je myšlenka

Anotace: Kdo by z vás neměl lásku rád...

Láska je myšlenka
láska je vše hezké, co znám.

I když snad odejde
je tu naděje,že se vrátí
láska je chrám.

Láska je chrámem, vůní
i cestou života.
S láskou jsi pánem
bez lásky žebrákem, co nemá nic.

Žebrákem se nenarodil
žebrat neumí.
Tak nebuď necita
dej mu kus chleba.
Bezcitnost láska nezná
I když mnohdy je bezejmenná
je nám vším.

Láska je i taková
jakou ji chceme mít.
Přináší bolest
i do duše klid.

Pravá láska nepodrazí
není sobecká, nezávidí.
Láska je taková
jakou ji chceme mít.
I když je mnohdy bezejmenná
je nám vším.
Autor M3rryMarta Valenová, 03.10.2011
Přečteno 413x
Tipy 14
Poslední tipující: Agniezka, Antares, Pevya, labuť, hašlerka, strašidýlko-střapatý, zelená víla, CULIKATÁ, Emmelia, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné. Pravá láska chce jen dávat a nezraňuje.

05.10.2011 22:13:00 | Antares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí