V noci sním

V noci sním

Anotace: Lehce romantická slátanina pondělního večera...

V mlčenlivém hřmotu si zoufám
V milosrdnou já bolest doufám
A konečně na západě svítá
A jen vesmír moje steny vítá

Srdce napůl rozervané
Verše horkou krví psané
Proč bolí pohled do očí
Svět kolem mě se protočí

Tichý vzdech a kapka slzy
Kruté ráno přijde brzy
Ráno mi tě vezme hned
Ty sne sladký jako med

Večer z oblohy už srší
Slané kapky zase prší
Když svá víčka rychle sklopím
Ať se zase ve snu topím

Vždyť jen tak tě můžu mít
O tvých očích budu snít
Dotknu se tvého srdce zlehka
Třeba tě dojme láska křehká...
Autor Liena, 03.10.2011
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Radek.oslov.Šafárik, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi líbí, taková romantika jemná...

26.11.2012 20:39:31 | Robin Marnolli

napsané z vlastního pocitu dobrý

06.05.2012 12:17:25 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí