Milovaný hřbet

Milovaný hřbet

Anotace: ...

Těm co máme rádi
ubližujem nejvíce,
jako když je přes záda přetáhneme holí,
jako kdyby v krutosti
neexistovaly hranice,
od těch co máme rádi,
to totiž nejvíc bolí.
Autor Piví, 04.10.2011
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: Babsie, labuť, Maryje..., tato22, CULIKATÁ, Bambulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí