Váhání

Váhání

Anotace: Spoutat Tě, či nechat Tě jít?

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Sedím a přemýšlím,
co radost Ti udělá.
Pochoutka v době oběda?
Vařím a neslyším.

Mám Tě zahrnout láskou,
dávat Ti najevo pozornost?
Není to přechod v dotěrnost,
kdy omotám Tě lepící páskou?

Mám se udělat vzácností,
kterou budeš vyhledávat,
všechny chvilky vychutnávat,
počítat pak moje ctnosti?

Spoutat, či nechat Tě jít?
Políbit, či spolknout slinu?
Vyhni se mému stínu,
nechám Tě svobodně žít?

V náruč Tě sevřít,
či ruce dát pryč?
vrátit Ti srdce klíč
a branku svobody otevřít?

Každý den se nechám hladit,
každý den Ti dávám sbohem,
hledám Tě za každým rohem,
na budoucnost chci si vsadit.
Autor tomtomtoma, 04.10.2011
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásný,takhle po ránu, něco číst :-)

04.10.2011 07:08:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí