Můj styl

Můj styl

Anotace: chyba je zásadně ve mě

Trápím se zavřená doma
když nemůžu trpět v tvých modrozelených očích
Trápím se na prašných cestách
i na dlažebních kostkách když na to příjde
Trápím se protože to je můj styl
moje image umění trpět
umění dramatizovat
cítit emoce víc když bolí
rány zasypané solí
raný osudu hýčkané dobrovolně
do masa nimrání se sladkobolně
ne pít ale zpít se
Moje image umění se zničit
můj styl vychutnávat čemu jíní se vyhýbají
a nevědět jak žít
Ani nevím jestli je to Tebou...nene je to mnou
i když mi tak chybíš.
Autor Lockedlady, 04.10.2011
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: jondys, čas.běží
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí