Ze zvyku

Ze zvyku

Anotace: ...

Kdyby byla jednotvárná
radost brala v dětech
nebyla by láska marná
po tolika letech

Po měsících soužití
poznání po hlase
začíná sloužiti
v hlazení po vlasech

k vaření, útěše
chýlí se ke zvyku
milovat se za zvuku
........... zvyku

není seno, hudba, svíčka
potichu tiše
obcházet po špičkách
bez šimrání - v břiše

Zadumaní, tiší
jako ve skrýši, myši

Bez žádného zvuku
být spolu po zvyku

Kdyby byla mnohotvárná
dala by nám radost
ani jedna věta kárná
pak nevyvolá starost

chci překročit oheň
mezi já a ty
chci být tvůj bohém
světlo tmy

Chci opět pokořit
ty tiché zvuky
okořenit
........ zvyky
Autor eery, 04.10.2011
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...velmi zajímavé dílko...pěkná práce s tématem a se slovy...:-))

05.10.2011 03:24:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí